Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

Hat mérkőzést közvetítünk élőben a Serie A 3. fordulójából a hétvégén!



A program:

Inter-Juventus (szombat, 18:00)
Az eredendő olaszországi csata: Derby d’Italia, azaz az Internazionale és a Juventus egymás elleni mérkőzése. Két remek edző, Walter Mazzarri és Antonio Conte taktikai csatáját láthatjuk majd. A nyáron megújult Inter és a tovább erősödő Juve egymás elleni meccsének esélyese  a címvédő torinói gárda.

Torino-Milan (szombat, 20:45)
Az AC Milan eladta Boatenget a Schalkénak, de visszaszerezte a San Siro egyik kedvencét, Kakát a Real Madridtól. Kérdés, hogy az évek óta csak vergődő egykori aranylabdás klasszis képes lesz-e újra vezére lenni a piros-feketéknek. A Balotelli-El Shaarawy csatársor mögött most lesz egy vérbeli támadó középpályás. Talán már Torinóban láthatjuk őket együtt játszani…

Fiorentina-Cagliari (vasárnap, 12:30)
A bajnokság egyik legizgalmasabb csapatát, a Fiorentinát újra láthatjuk a SportKlubon, Mario Gomezék parádés játékát a Cagliari szenvedheti meg legközelebb.

Lazio-Chievo (vasárnap, 15:00)
A Lazio 4-1-es vereséget szenvedett a Juve otthonában az előző körben, most a Chievón állnának bosszút Hernanesék.

Sampdoria-Genoa (vasárnap, 20:45)
Egy csata Olaszország legnagyobb kikötőjéért. Egy csata Liguria székhelyéért. Egy csata Genováért. Európa egyik legtüzesebb derbijének számít a Sampdoria-Genoa ütközet, a múltban előfordult, hogy a Samp kiesését tízezer Genoa-drukker ünnepelte az ellenfél székháza előtt, máskor a Genoa csatárát már gólöröm közben megkergették a felhergelt Samp-játékosok.

Parma-AS Roma (hétfő, 20:45)
Az eddig kettőből kettőt nyerő AS Romát is megmutatjuk hétfőn, a Maicont, Benatiát, Strootmant, Ljajićot és Gervinhót megszerző Farkasok Rudi Garcia irányításával messze juthatnak idén, pláne, ha Francesco Totti és Daniele De Rossi is hozza, amit tud.

forrás: sportklubtv.hu