Recent comments

Friss Hírek

Lentini: Az én időmben lehetetlen lett volna az Ogbonna-Juve transzfer

Az ex-Torino játékos mondta el véleményét erről az átigazolásról.


Az olasz válogatott volt szélsője (aki 6 szezont töltött a Torinonál) szerint ez az igazolás jól mutatja, hogy bizony változott az olasz foci az elmúlt években.

„Abban az időben teljesen kizárt, hogy egy olyan játékos, mint Ogbonna Torinoból a Juventusba igazoljon. Az biztos, hogy egy kisebb lázadás tört volna ki a szurkolók részéről.”- nyilatkozta a középpályás a Tuttosportnak.

„Bár ha egy igazán jó ajánlat érkezik, azon nem kell sokat gondolkodni.”- tette hozzá rögtön.

„A gazdasági egyenlőtlenségek a klubok között folyamatosan nőttek az elmúlt években és a futballklubok ma már óriási gazdasági versenyt folytatnak egymással. A Torino mostanában nem számolhat óriási pénzekkel, amiből olyan csapatot lehetne összerakni, akik a legjobbakkal veszik fel a versenyt. Viszont a kiadásaik sokat nőttek…”- fejezte be a mondókáját a volt játékos, aki ’92-ben a világ legdrágább játékosa lett, amikor 13 millió fontért igazolt az AC Milanhoz.

Mellesleg megjegyeznénk, hogy Ogbonna ugyanennyibe került (2013-ban), megfejelve egy 2 millió eurós bónusszal. (Milánóban már akkoriban is tudtak nagyon jó boltokat csinálni)

forrás: Juventusfc.hu