Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani Spanyolországba repült Kakáért

A jelentések szerint ma Adriano Galliani Spanyolországba repült, hogy tárgyaljon a Real Madriddal a brazil középpályás, Kaká átigazolásáról.



Azt követően, hogy a CSZKA Moszkva elutasította a Milan ajánlatát Hondáért, életbe lép a B-terv, ami Kaká megszerzését foglalja magában. 

A brazil középpályás 2009-ben 68,5 millió euróért szerződött a Realhoz, ahol nem sikerült állandó játéklehetőséget kapnia és a sérülései is hátráltatták, így négy madridos idényt követően bejelentette, távozni akar. 

A Sky Italia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentése szerint a Milan ügyvezető-igazgatója, Adriano Galliani vasárnap Spanyolországba utazik, hogy tárgyaljon a Real Madrid elnökével, Florentino Perezzel. 

Kaká egyértelműen kifejezte távozási szándékát, és a spanyol klub is hajlandó elengedni őt, így a következő két évben körülbelül 30 millió eurót spórolnak.

A probléma viszont Kaká fizetése. A hírek szerint a Milan nem hajlandó több mint 3 millió eurós fizetést kínálni a játékosnak, aki 8 millió eurót szeretne. A tárgyalások folytatódnak. Ernesto Bronzetti a közvetítő szerepét tölti be, míg Kaká apja Bosco Leite szintén a spanyol fővárosba utazik.

Állítólag Kakát a Manchester United és az Arsenal is szeretné megszerezni, de ő inkább a Milanhoz szerződne. 

Kaká célja lehet, hogy folyamatos játéklehetőséghez jusson és jó teljesítményt nyújtson, amellyel meghívót kaphat a 2014-es brazíliai rendezésű világbajnokságra.

Carlo Ancelotti, a Real mestere elfogadta Kaká döntését. “A klub elfogadja a játékos döntését. Találkozunk a játékossal és megbeszéljük, hogyan tovább. Megpróbáljuk megtalálni a lehető legjobb megoldást. Milan? Galliani minden bizonnyal mindent megtesz a játékos leigazolásáért” – mondta a korábbi Milan tréner.

forrás: acmilan.hu