Recent comments

Friss Hírek

Marrone: Bizonyítani szeretném, hogy értékes játékos vagyok

A Sassuolo új szerzeménye, Luca Marrone új lendületet akar adni karrierjének középpályásként, miután az elmúlt szezonban a Juventus csapatában védőként játszott.


A huszonhárom éves játékos a nyáron csatlakozott a Serie B-t bajnokként megnyerő csapathoz, miután az utóbbi a nyáron megvásárolta játékjogának ötven százalékát a torinóiaktól négy és fél millió euróért cserébe.

„Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondanom, hogy a védelem előtt szeretek játszani.” - nyilatkozta az olasz U21-es válogatott, miután az elmúlt szezonban a bajnokcsapat hármas védőalakzatában szerepelt többször.

„Fontos részévé kívánok válni ennek a csapatnak és végre bizonyítani szeretném, hogy értékes játékos vagyok.” - beszélt motivációjáról Luca Marrone az interjúban.

„Köszönetet kívánok mondani a klubnak, amiért ennyire bíznak bennem. A célom, hogy folyamatos játéklehetőséghez jussak, ami nem történt meg a Juventus csapatánál.”

A középpályás az átigazolással már nem a torinóiak csapatában harcol a bajnoki cím megszerzéséért, hanem új csapatához kerülve a cél nem más, mint az első osztályban ragadás.

„Nem kezdtük jól a szezont, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerül győzelmeket aratnunk. Nemsokára rá fogunk jönni, hogyan tudunk majd eredményeket elérni.”

Az első fordulóban a Sassuolo 2-0 arányban maradt alul a Torino csapatával szemben, míg a második játéknapon 4-1-es eredménnyel kaptak ki otthon a Livorno együttesétől.

forrás: juventuz.blog.hu