Recent comments

Friss Hírek

Juan: Nagyon tartok Vidaltól

Az Inter védője, Juan Jesus a torinóiak középpályájának kulcsjátékosát, Arturo Vidalt nevezte meg, mint a Juventus legfőbb veszélyforrását a Giuseppe Meazza stadionban szombaton tartandó meccsen.


A chilei játékosnak, aki a hírek szerint szerződéshosszabbítás küszöbén áll, vitathatatlan érdemei vannak a a Juventus két legutóbbi bajnoki cím-hódításában és a nyáron számtalan, anyagi gondoktól teljesen mentes klub is sorba állt a szolgálataiért.

Juan Jesus pedig teljes mértékben tisztában van azzal, milyen veszélyt jelent Arturo Vidal a kapu előtt.

„Nagyon tartok Vidaltól.” - vallotta be a huszonkét éves játékos a La Gazzetta dello Sportnak. „Kiváló rúgótechnikával küldi kapura a labdákat és rendkívül univerzális játékos.”

„Azonban a Juventus nagyon hatékony védekezésben is a Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli és Leonardo Bonucci hátsó sorral.”

A nerazzurro csapat 3-1 arányban győzte le Antonio Conte csapatát hazai pályán, Torinóban az elmúlt szezonban, és Juan Jesus reméli, hogy képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint azon a torinói drukkerek számára szomorú játéknapon.

„Személy szerint jól emlékszem a tavalyi győzelemre, mert nagyszerűen játszottam. Szeretném megismételni azt a teljesítményt szombaton Milánóban.” - tette hozzá a védőjátékos.

„Hazai pályán mindig jól kell játszanunk, mindent meg kell tennünk a fontos három pontért.” 

„Csapatként kell játszanunk, kompakt módon és teljes mértékben a játékra összpontosítva, mivel ez olyan mérkőzés lesz, amely száz százalékos koncentrációt igényel. És van néhány játékosunk, például Rodrigo Palacio, aki képes különbséget jelenteni a csapatok között, biztos vagyok benne, hogy kiválóan fog játszani.”

forrás: juventuz.blog.hu