Recent comments

Friss Hírek

Milan-Inter beharangozó


A hétközi nemzetközi mérkőzéseken győztes AC Milan és Internazionale az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának rangadóján, vasárnap csap össze a San Siroban. 


A 179. bajnoki városi derbi előtt az Inter hívei lehetnek valamivel bizakodóbbak, a csapat ugyanis nem csupán csütörtökön az Európa Ligában - az azeri Neftci otthonában 3-1-re -, hanem múlt vasárnap a Fiorentina ellen is győzni tudott, s a tabellán már harmadik helyen áll.    

A legutóbbi szezonban mindkét városi rangadót megnyerő Internél már a csütörtöki EL-meccsen is gondoltak a bajnokira, a csapat két legjobb csatára, Diego Milito és Antonio Cassano el sem utazott Azerbajdzsánba, mint ahogy a csapatkapitány Javier Zanetti sem. 

Így ők pihenten várhatják a találkozót, melyen egyelőre bizonytalan, hogy a sérüléssel bajlódó Wesley Sneijder pályára léphet-e.    

A Milannál Massimiliano Allegri nem tehette meg, hogy pihenteti legjobbjait a Zenit elleni Bajnokok Ligája találkozón. 

A bajnokságban mindössze hét szerzett ponttal 11. helyen álló együttes kisebb meglepetésre 3-2-es sikert aratott Oroszországban, így az elmúlt hetek gyengébb eredményei után sikerélménnyel készülhetnek a rangadóra, melyen vélhetően újra sok múlik majd a mindössze 19 éves Stephen El Shaarawyn, aki öt gólt szerzett már a szezonban.   



A Milan részéről Alexandre Pato sérülése rendbe jött és a hétvége folyamán már pályára is lépett a brazil támadó a Rossoneri Primavera együttesében, ahol gólt is szerzett, viszont az A csapathoz való visszatérésére még egy hetet várni kell.

Hasonlóan az Internél is fontos láncszemek fognak távol maradni az esti összecsapástól, úgy, mint a csapat holland irányítója, Wesley Sneijder, de rajta kívül még Dejan Stankovic, MacDonald Mariga és Christian Chivu is lemarad a városi ütközetről.

Keretek:
MILAN: Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, De Jong, Constant, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino, Krkic, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho

INTER: Handanovic, Castellazzi, Belec, Zanetti, Silvestre, Ranocchia, Samuel, Juan, Jonathan, Bianchetti, Nagatomo, Guarin, Mudingay, Cambiasso, Obi,Gargano, Pereira, Duncan, Coutinho, Palacio, Milito, Livaja, Cassano


sport365.hu/ azzurri.co.hu