Recent comments

Friss Hírek

Inter: Milito góllal ünnepelte 100. bajnokiját


Az Inter rutinos gólvágója, Diego Milito a hétvégi Bologna elleni bajnoki mérkőzésen lett százados a milánói együttesnél, külön öröm az argentin támadó számára, hogy mindezt góllal és Nerazzurri győzelemmel tudta megünnepelni.
 
„Büszke vagyok, hogy 100 mérkőzést játszhattam az Inter mezében. Valóban nagyon büszke. Ami a találatomat illeti, kiváló labdát kaptam Rodrigo Palaciótól. Élvezek együtt játszani Palacióval, ahogy Antonio Cassanóval is. Megértés és egyensúly van közöttünk. Fontos, hogy olyan labdarúgókkal játszhassam, mint ők.” – mondta Milito.

A milánói kék-feketék remek sorozatuknak köszönhetően a tabella 3. helyén tanyáznak, csupán 4 pontra lemaradva a listavezető, egyben a szombati rivális Juventustól.

„A Siena elleni vesztes mérkőzés után megváltoztak a dolgok. Attől a ponttól a csapat megtalálta az egyensúlyát. Az a vereség megváltoztatott minket.”

Minden sorozatot figyelembe véve, az Inter zsinórban 7 mérkőzés óta hármasával gyűjti a pontokat, erre legutóbb az 1961-1962-es idényben a Helenio Herrera vezette Nerazzurri volt képes.



azzurri.co.hu