Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi program


A Serie A 8. fordulójából öt mérkőzést is élőben közvetít a SportKlub. Olyan találkozókat tűztünk műsorunkra, mint a Juventus-Napoli és a Lazio-Milan rangadók, de az Intert és az AS Romát is megmutatjuk a hétvégén. 
 
Juventus-Napoli, szombat, 18:00 - ÉLŐ
A Serie A 8. fordulójában a címvédő Juventus és a Scudettóra szintén hajazó Napoli találkozik egymással. A két csapat nem először csatázik ebben a szezonban, hiszen az augusztusi Olasz Szuperkupa-döntőben, a pekingi Olimpiai Stadionban már összemérték erejüket. Akkor a Juve kétszer is felállt egygólos hátrányából, és végül hosszabbításban 4–2-re legyőzte a Napolit. Most itt a visszavágás lehetősége Walter Mazzari vezetőedző gárdája előtt. A Napoli a Pandev, Cavani, Hamsík hármasban bízhat, amely ipari mennyiségben termeli a gólokat.

Lazio-Milan, szombat, 20:30 - ÉLŐ
Szombat este a harmadik helyen álló Lazio a botladozó, eddig mindössze hét pontot gyűjtő AC Milant fogadja. Hernanes és Klose viszi a hátán a rómaiakat, a túloldalon El Shaarawy és Pazzini a két fő gólgyáros. Nyolc pozíció és nyolc pont van a két csapat között, nem a piros-feketék a mérkőzés esélyesei, bár egy bravúrgyőzelem sem zárható ki a részükről.

Inter-Catania, vasárnap, 15:30 - ÉLŐ
Jobb mérkőzésnek ígérkezik viszont az Inter-Catania találkozó, Bergessióék mindössze négy egységgel vannak lemaradva a milánóiaktól. Militóéknak azonban rutinból is verniük kéne Cataniához hasonló ellenfeleket. Annak idején a Sienával kapcsolatban is ezt gondoltuk, aztán Calaiòék elhozták a három pontot a San Siróból.

Cagliari-Bologna, vasárnap, 18:45
Vasárnap este két középcsapat meccsét közvetítjük, bár a szárdokra még ez a jelző is hízelgő. A 19., utolsó előtti helyen szerénykednek Ekdalék, a Bolognának pedig ugyanúgy hét pontja van, mint a Milannak. 

Genoa-AS Roma, vasárnap, 20:30 - ÉLŐ
Tőzsér Dániel Genoája a Laziót idegenben már legyőzte egyszer a szezonban, azon a mérkőzésen ráadásul végig a pályán volt a korábbi válogatott középpályás. Vasárnap akár a másik fővárosi gárdát is elkaphatják Borriellóék, bár ehhez Tottiéknak is lesz egy-két szavuk. Nagyszerű mérkőzésre van kilátás!


sportklubtv.hu