Recent comments

Friss Hírek

Inter: Milito utódját keresik, Rossi vagy Balotelli?


Diego Milito képességei és a 2010-es Inter tirplázásában való érdemei vitathatatlanok. Diego Milito azonban már nem lesz fiatalabb, jelenleg a 34. életévét tapossa és valljuk be, az argentin idén is elképesztő helyzeteket képes elpuskázni. Nem véletlen, hogy a mercato végén az egyik fő téma az Inter háza táján, Milito helyettesének keresése volt. 

Mint tudjuk, végül nem érkezett meg az ún. Vice-Milito, december felé közeledve azonban újra a köztudatba dobták a témát, és ismét találgatásba kezdett a sajtó. 

A két legfelkapottabb név; Mario Balotelli és Giuseppe Rossi. Egyik sem kockázatmentes, bár hétről hétre olvashatjuk, hogy Mario a felnőtté válás útjára lépett, ugyanúgy hétről hétre jelenik meg egyik-másik hisztije, stiklije. 

Akkor még nem is beszéltünk arról, hogy rengeteg Inter szurkoló nehezen emészti meg a támadónak a Barca elleni BL elődöntőn való jelenetét, mikor a földhöz vágta csapata mezét, vagy éppen azt, hogy nyilvánosan a városi rivális, Milan felszerelésében lazult, Nerazzurri játékosként.

Az olasz sajtó jelenleg Giuseppe Rossit tartja az első számú esélyesnek, és az Inter részéről sem tagadják, hogy érdeklődnének az olasz csatár iránt. Nagy kérdés azonban, hogy a 25 éves támadó csaknem másfél éves kihagyás után, két keresztszalag-szakadást követően milyen formában tér vissza, megközelítheti-e még egyáltalán régi önmagát, és hogyan bírja majd a terhelést?

Rengeteg a kérdés, az viszont biztos, hogy legkésőbb nyáron vissza kell térni a csatárkérdésre Milánó fekete-kék részében.


azzurri.co.hu