Recent comments

Friss Hírek

Gasperini: A győzelemért kell harcolnunk


Az olasz labdarúgó-bajnokság 10., hétközi fordulóját a ma esti Palermo – Milan összecsapás nyitja meg.

A kiesőzónában helyet foglaló szicíliai klub mestere, Gian Piero Gasperini szerint, habár a Milan nem a nevéhez méltóan szerepel az idei kiírásban, még mindig nagyon veszélyes együttes, ennek ellenére nyerni szeretnének a mai összecsapáson.
 
A Milan nem olyan eredményeket ér el, amilyeneket megszoktunk tőle. Jelenleg egy nehéz időszakon megy át a csapat, de ettől még kemény ellenfél. A Rossoneri egy más szintű rivális, mint a Siena vagy a Torino, de mi leszünk otthon, így a győzelemért kell harcolnunk. Ha a tabellára nézünk, azt kell mondjuk, nem a véletlen, hanem az eredményeink miatt vagyunk az alján. Mostantól előre kell lépnünk mérkőzésről mérkőzésre. Hátra felé is nézhetnénk és mondogathatnánk, hogy több pontot is szerezhettünk volna itt és itt, de ezt el kell felejtenünk és előre kell tekintenünk.”

A Serie A idei szezonjában, holtversenyben a Pescarával és Cagliarival, a Palermo szerezte a legkevesebb gólt, szám szerint hatot.

„Egy olyan csapat vagyunk, amely temérdek gólhelyzetet képes kialakítani, de sajnos ezeket a lehetőségeket rendre elkönnyelműsködjük. De ilyen a futball. A hétvége különleges volt a játékvezetők miatt. Azt hiszem és remélem, hogy ez csak egy kivételes eset volt, és ezen a héten minden visszatér a normál kerékvágásba.”

Gasperini a 3. forduló után váltotta a Palermo kispadján Giuseppe Sanninót, ahol azóta egy győzelmet, három döntetlent és két vereséget könyvelhetett el a csapatával.


azzurri.co.hu