Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi program


A Serie A 9. fordulójából is öt mérkőzést közvetít a SportKlub. a nagyok közül láthatjuk a Juventus, az Internazionale, az AS Roma és az AC Milan aktuális találkozóját is. 


Siena-Palermo, szombat, 18:00 - ÉLŐ
Alsóházi rangadóval nyitjuk a kilencedik forduló közvetítéssorozatát. Az utolsó helyezett Siena látja vendégül az eggyel előrébb álló Palermót. A hazaiak korábban a San Siróban verték az Intert, a Palermo eddig csak a Chievót tudta legyőzni. Eddig?

Milan-Genoa, szombat, 20:45 - ÉLŐ
A szezon legnagyobb negatív meglepetését az AC Milan szolgáltatja azzal, hogy nyolc forduló alatt mindössze hét pontot szerzett. Igaz, hogy a nyáron kiárusította legjobbjait a piros-fekete egylet, de ennél azért ezzel a kerettel is többre képes Allegri mester csapata. Gianni Annoni azt fejtegette a Serie A Show legutóbbi adásában, hogy ez lehet Allegri utolsó meccse a Milan kispadján. Tőzsér Dániel Genoája a Laziót is legyőzte már idegenben, nem lenne meglepetés mostani győzelmük sem.

Catania-Juventus, vasárnap, 12:30 - ÉLŐ
A címvédő Juventus továbbra is menetel az élen. A torinóiak még mindig veretlenek a szezonban, legutóbb a legnagyobb kihívójuknak bizonyuló Napolit győzték le 2-0-ra. A Catania az Intertől kapott ki ugyanilyen arányban a hétvégén, vasárnap délben is hasonló eredmény várható.

Bologna-Inter, vasárnap, 15:00 - ÉLŐ
A milánói kék-feketék idegenben gálázni szoktak, Bolognában pedig már az AC Milan is nyert, így szinte borítékolható Militóék sikere. A hazaiak hátulról a harmadikak a tabellán, míg az Inter elölről a negyedik, így könnyen érvényesülhet a papírforma. 

AS Roma-Udinese, vasárnap, 20:45 - ÉLŐ
Láthattuk, ahogy az elmúlt fordulóban az AS Roma 0-2-es hátrányból 4-2-re nyert Genoában, ez alapján nem számíthatnak sok jóra az udineiek. Zdenek Zeman csapata sok gólt rúg, igaz, sokat is kap, ez utóbbira alapozhatnak Di Nataléék. 


sportklubtv.hu