Recent comments

Friss Hírek

Milan: A spanyol bajnokság egyik legjobbja az ellenfél


A Malaga pontveszteség nélkül vezeti a Bajnokok Ligája C csoportját, miután a Zenitet és az Anderlechtet is 3-0-ra legyőzte. Szerda este a Malaga a csoport második helyezettjét, a Milant fogadja. A történelem során még soha nem lépett pályára egymás ellen a két klub. A spanyol együttes a spanyol bajnokság 3. helyén tanyázik, 8 mérkőzésből 5 győzelmet és 2 döntetlent szereztek, míg egy alkalommal vereséget szenvedtek.


Diego Bounanotte, Julio Baptista, Jeremy Toulalan és Monreal sérülés miatt nem állhat Manuel Pellegrini vezetőedző rendelkezésére, míg Eliseu és Manuel Iturra sérüléséből tért vissza.

Íme a Malaga kerete: Kameni, Gamez, Weligton, Demichelis, Camacho, Joaquín, Saviola, Seba, Willy, Iturra, Duda, Eliseu, Isco, Onyewu, Santa Cruz, Juanmi, Portillo, Recio, Fabrice.

A Milan egy Anderlecht elleni gólnélküli döntetlennel kezdte a 2012/2013-as BL-idényt, majd a Zenit ellen idegenben 3-2-re győztek, és jelenleg a C csoport második helyén állnak, két ponttal lemaradva az első helyezett Malagától. Ami a bajnokságot illeti, a rossonerik a Lazio ellen elszenvedett vereséget követően a 15. helyre csúsztak vissza. A Milan 8 meccsből 2-szer győzött, 1-szer ikszelt, míg 5 alkalommal vereséget szenvedett.

A mérkőzést szerda este 20:45-kor rendezik, a játékvezető a portugál Pedro Proenca lesz, az asszisztens Tiago Trigo és Bertino Miranda. A 42 éves Proenca vezette a Bajnokok Ligája és az Európa bajnokság döntőjét.

A Malagának még nem vezetett meccset, a Milannak viszont a Zürich (1-1-es végeredmény) és a Real Madrid (2-0 a Realnak) elleni találkozót fújta.

A várható kezdőcsapatok:

Malaga: Kameni – Gamez, Weligton, Demichelis, Monreal – Camacho – Joaquin, Isco, Portillo, Eliseu – Saviola

Milan: Amelia – De Sciglio, Mexés, Zapata, Antonini – Ambrosini, Montolivo – Emanuelson, Boateng, El Shaarawy – Pazzini

Tv: Digi Sport 2


acmilan.hu