Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Egy edző mindig nyomás alatt dolgozik


Massimiliano Allegri vezetőedző nem tudja megmagyarázni, hogy a Milan miért játszott ismét pocsékul, és  kapott ki a Lazio otthonában az olasz labdarúgó-bajnokságban szombaton.

 Nyolc forduló után a két évvel ezelőtti bajnok Milan két győzelmet, egy döntetlent és öt vereséget számlál a tabellán, szombaton este pedig 50 perc után már 3-0-s vesztésre állt a Lazio ellen, és bár a végén izgalmassá tette a meccset, összességében ismét leszerepelt a csapat.

“Nagyot harcoltak a játékosok, de a Lazio remekül használta ki a helyzeteket, és azonnal büntette a hibáinkat” – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri vezetődző. “Nem tudom, hogy ezeket a hibákat miért követtük el, de össze kell szednünk magunkat, ha nem akarunk a kiesés ellen harcolni.”

Az állását nem a szombati mérkőzésen bebiztosító Allegri megpróbált pozitívan gondolkodni a zsinórban harmadik nyeretlenül megvívott bajnoki után.

 „Megpróbáltuk úgy irányítani a mérkőzést, hogy megőrizzük a saját stílusunkat, de a Lazio remekül végezte a dolgát. Azt gondolom, le kell vonnunk a mérkőzés pozitív tanulságait. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, keményen dolgoztunk a sikerért. Egy edző mindig nyomás alatt dolgozik, természetesen feljebb kell kapaszkodnunk a tabellán” – mondta Allegri.


acmilan.hu