Recent comments

Friss Hírek

Filippi: A lényeg, hogy a saját játékunkat játsszuk


Claudio Filippi készíti fel a Juventust a Siena elleni meccs előtt, és véleménye szerint Conte eltiltásának csökkentése nem számít.

A segédedző már a múlt heti, Roma elleni 4-1-es győzelem előtt és után is a sajtó rendelkezésére állt a Juventus részéről, és most hétvégén is ugyanez lesz a koreográfia.

"A csapat készen áll, jól tréningeztünk. Tudjuk, hogy egy összetett csapattal nézünk szembe, akik eddig 8 pontot szereztek, és a büntetésük nélkül az 5. helyen tanyáznának" - mondta a kapusedző.

"Ezidáig a Siena a bajnokság meglepetéscsapata, és ezért arra számítunk, hogy erősek és magabiztosak lesznek, de mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a saját játékunkat játsszuk. Kipihentek vagyunk, és a megfelelő hozzáállással edzettünk a meccsre."

Pénteken Conte 10 hónapos eltiltását 4 hónapra csökkentették, így az edző december 8-ától visszatérhet a kispadra és a sajtószobába is.

"Hogyan fog a keret reagálni? Mi mindig is jól edzettünk, mivel Conte mindig is ott van és volt, és a csapat reagál a kéréseire, így nem hiszem, hogy bármi is változna."


Több hír is arról szól, hogy Nicklas Bendtner a Siena elleni vasárnapi mérkőzésen először kaphat kezdőként szerepet a Juventusban.

"Bendtner a rendelkezésünkre áll, és nagyon keményen dolgozik. Eldöntjük majd, hogy melyik a megfelelő alkalom a szerepeltetésére. Az egyetlen biztos pont, hogy Luca Marrone játszani fog. És hogy Andrea Pirlo mellett Paul Pogba is pályára léphet-e?

A Bianconerinek egy lökésre van szüksége a hétközi, Sahtar elleni 1-1-es döntetlen után.

"Tudtuk, hogy egy nehéz meccs lesz. Veszíthettünk vagy nyerhettünk is volna, de a megszerzett pont jól jön a tabellán. A torna előrehaladtával fogjuk kiértékelni a dolgokat."


Juventusfc.hu