Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Klose visszatért a csapathoz


Tegnap délután számoltunk be arról, hogy a csapat talán legnagyobb erőssége, Miroslav Klose rejtélyes körülmények között elhagyta a Lazio keretét. A tisztázatlan körülmények között egyedül az tűnt biztosnak, hogy a német gólvágó kihagyja a csapat ma esti EL-csoportmeccsét, de a jelek szerint kedvező fordulat állt be az ügyben, és Miro mégis edzője rendelkezésére állhat ma este.

A csatár, aki tegnap Athén helyett Németoszágba utazott, a Sky Sport Italia szerint Münchenben járt, ahol a német válogatott orvosaival találkozott egy vállsérülése miatt. Hogy a hír igaz-e, nem tudjuk, az azonban biztos, hogy Klose ma Vladimir Petkovic rendelkezésére áll. 

A támadó ennek ellenére valószínűleg nem lesz a kezdő 11 része, a szerb mester ugyanis minden bizonnyal Sergio Floccarinak ad lehetőséget a bizonyításra, Klose pedig esetleg a padról beállva varázsolhat Görögországban.

A Lazio eddig 4 pontot szerzett csoportjában, kapott gól nélkül állnak a kvartett élén, míg a Panathinaikos egy 0-3 és egy 1-1 után a 4. helyen áll. 

A mérkőzés 19:00-kor veszi kezdetét.


azzurri.co.hu