Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Hiányzik a 90 percen át tartó koncentráció



A Roma mestere csapata rossz koncentrációját és a játékvezetőt hibáztatta azért, hogy 2:0-ás vezetésről kikapott az Udinesétől.

A Roma ebben a szezonban más másodszor kapott úgy ki otthon, hogy két góllal vezetett, először a Bologna ellen, majd legutóbb vasárnap este az Udinesétől.

"Miután megnéztem az ismétlést úgy gondolom, a tizenegyes nem volt jogos. Ez a hétvége nem sikerült jól a játékvezetők számára. Az emberek azt mondják, hogy nem befolyásolják az eredményeket, de szerintem még mindig ez történik. Pablo Armero az este leköpte Tachtsidist, ráadásul a negyedik játékvezető előtt, de mintha meg sem történt volna. Számomra ezek a dolgok döntőek."- nyilatkozta a vesztes meccs után Zeman.

"Jól kezdtünk, a két gól mellett további számos gólhelyzetet alakítottunk ki az első fél órában. Aztán amikor Osvaldót ellökték, utána az egész csapat ideges lett. Az Udinese nagyon jól kontrázott, mi pedig nem tudtuk megállítani őket, a keresztpasszainkat pedig simán elfogták és további gólokat szereztek."


"Amennyiben nem előrefelé támadsz, könnyen gondok lehetnek hátul. Rohantunk hátra, de így nem lehet védekezni. Amikor a saját játékunkat játszuk és a csapat együtt védekezik, akkor nagyon nehéz gólt rúgni nekünk."

A Roma így 7 pontos hátrányba került a harmadik helyen tanyázó Interrel szemben.

"Amennyiben az első fél órát veszem figyelembe, nem aggódom, hiszen nagyon jól játszottunk és egész különös dolgokat műveltünk a pályán.


Ami most hiányzik, az a kilencven percen át tartó koncentráció."

"Dodó jó játékos, csak még nem teljesen egészséges. Fontos eleme lehet majd a csapatnak, csak még be kell illeszkednie taktikailag. Lamela két gólt szerzett, de további két könnyű helyzetet elpuskázott, viszont az a legfontosabb, hogy mindig gólratörően játszik, hiszen ez egy csatár feladata." 



asroma.hu