Recent comments

Friss Hírek

Allegri: A helyes irányba tartunk


Massimiliano Allegri sajtótájékoztatót tartott a ma esti  Palermo-Milan előtt és dicsérte csapata erőfeszítéseit. A csapatnak nincs túl sok ideje pihenni, mert kedden már jön a Serie A 10. fordulója.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Allegri elmondta, hogy a szicíliai gárda veszélyt jelent, annak ellenére, hogy a szezont rosszul kezdték és a 18. helyen állnak.

 “A Palermo jól teljesít, Gasperini csapatai mindig jó focit játszanak és otthon mindig jók. Olyan játékosokkal rendelkeznek, mint Miccoli, Ilicic vagy Brienza, akik sok problémát okozhatnak. Ez egy nagyon kemény meccs lesz számunkra, és nagyon jól kell védekeznünk ezen három játékos ellen.

El Shaarawy nagyon jól szerepelt szombaton, de még mindig hosszú út áll előtte és technikailag javulnia kell. Kiegyensúlyozott srác, sokat kisegít a védekezésben és minőségi befejező ember, ahogy bizonyítja is. Kiváló formában van jelenleg és rengeteg energiával rendelkezik – mindösszesen 20 esztendős.

Pato kezdő lesz , miközben Boatengnek az achilles-ínával van baj és ezért nem lett nevezve, viszont ez egy komoly sérülés és probléma.

Abbiati jobban van, de  ismét Amelia véd. Muntari szintén jól van, de még túl korai kompetitív focit játszania. Mexes kezdhetett volna a Genoa ellen, ám 10 perces késéssel érkezett az edzésre és így kitettem őt. A Palermo ellen ő is kezdeni fog.

Szombaton a Genoa nagyon jól védekezett 10 emberrel a labda mögött. Nem játszottunk rosszul, nem sokat engedtünk az ellenfélnek és reméljük így lesz továbbra is. Fejlődni fogunk a pálya utolsó harmadában, ahogy a játékosok összeszoknak. Sok gól van a csatárokban és csupán kicsit több szerencsére van szükségünk.

Ezekben a nehéz pillanatokban az edző nem teheti meg, hogy pánikba esik. Szombaton a meccs döntetlennel is befejeződhetett volna, de a teljesítmény még mindig ugyanaz lett volna. A labdarúgásban az egyetlen dolog ami számít az az eredmény.”


acmilan.hu