Recent comments

Friss Hírek

Ambrosini: A pozitívumokra kell koncentrálnunk


Tegnap esti veresége ellenére a Milan féltávnál továbbra is a C-csoport második, még továbbjutó helyén tanyázik, ám a zsinórban harmadik zakóját jegyző milánói gárda számára talán ez az egyetlen pozitívum az utóbbi időszakban.  

A gárda csapatkapitánya, Massimo Ambrosini szerint azonban csak a pozitív dolgokra és a kemény munkára szabad koncentrálniuk, ha ki akarnak keveredni az egyre mélyebb gödörből.

„A pozitívumokra kell koncentrálnunk. Ez egy furcsa időszak számunkra, de mostmár bizonyos korlátinkat le kell győznünk.”

Massimo Allegri egy új rendszerben, 3-4-3-as felállásban küldte pályára a csapatát Malagában, ami még érthetőmód kissé szokatlan volt a játékosok számára.

„Ahhoz képest, hogy most játszottunk először háromvédős rendszerben, nem teljesítettünk olyan rosszul, de még több gyakorlásra van szükségünk. Kísérletnek nem volt rossz. Felemelt fejjel tovább kell folytatnunk a kemény munkát, ez az egyetlen módja annak, hogy átlépjünk ezen az időszakon. 

Ha akkor is keményen kell dolgoznod, amikor jól mennek a dolgaid, akkor kétszer akkora elánnak kell végezned a munkádat, amikor rád jár a rúd.”- nyilatkozta Ambrosini.



azzurri.co.hu