Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri nem mond le


Az AC Milan sem tudta megállítani a Bajnokok Ligájában továbbra is kapott gól nélkül, százszázalékosan menetelő Málagát, így Massimiliano Allegri vezetőedző állása az eddigieknél is bizonytalanabbá vált. 
Az olasz szakember nem tudja még, maradhat-e a csapat élén, de egy biztos: nem fog lemondani.


Zsinórban harmadik mérkőzését veszítette el az AC Milan, amely az olasz bajnokságban csak a 15. helyen áll, Málagában pedig elveszítette BL-beli veretlenségét. Nem csoda, hogy már Massimiliano Allegri vezetőedző leváltása az egyetlen téma a Milanról szóló fórumokon. 
A Spanyolországban elszenvedett 1–0-s vereség után maga Allegri sem kerülhette meg a kérdést.

„Hogy a kispadon maradok-e? Erről kérdezzék a klub vezetőségét. Lemondani nem fogok. A meccs után nem beszéltem senkivel, de csütörtök reggel hívott az elnök, és azt mondta, nehéz időszakban van a klub, de ki fog mászni belőle. 

Hogy velem, vagy nélkülem, majd kiderül – mondta a szezonbeli 11 tétmeccséből hatot elveszítő, Málagán új, 3–4–3-as rendszerben játszó Milan mestere. – A második félidőben nagyon gyatrán játszottunk, alig tudtunk kijönni a saját térfelünkről, ritkán volt nálunk a labda, s akkor is hamar eladtuk. Először játszottunk ebben a felállásban, és nem vallottunk szégyent.”

Allegri pótlásáról is beszélnek már, Mauro Tassotti másodedző és Frank Rijkaard is szóba került, a holland Szaúd-Arábia szövetségi kapitányaként megbukott a világbajnoki selejtezőn, az ázsiai zóna harmadik kvalifikációs körében Ausztrália és Omán mögött a harmadik helyen kiesett, és búcsúzott a további küzdelmektől. 

Ám a Milan legendás játékosaként felvetődött a neve a San Siróban.



NSO.hu