Recent comments

Friss Hírek

Hjulmand: A Juventus tiszteletet érdemel


A Nordsjaelland edzője, Kasper Hjulmand hisz a csapatában és biztos benne, hogy készen állnak, hogy megfelelő módon fogadják a Bianconerit ma este a Parken Stadionban.

Miután a Shakhtar és a Chelsea ellen egyaránt vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligájában, a 'Vad Tigrisek' szeretnének jó teljesítményt nyújtani Koppenhágában, ahol telt ház előtt léphetnek pályára. Hjulmand azonban nem becsüli le a regnáló dán bajnokra váró feladatot.

„A Juventus egy olyan csapat, ami tiszteletet érdemel. Éhesek a sikerre, sohasem adják fel és hihetetlenül szervezettek, ráadásul Conte az egész csapatra átruházta azt a győztes mentalitást, ami Őrá is jellemző volt játékos korában.”

Hjulmand szerint, annak ellenére, hogy az első két mérkőzésen nehézségekbe ütköztek, nem fogják megváltoztatni a stratégiájukat.

,,Tudjuk, hogy nehéz összecsapás lesz, de nem fogjuk megváltoztatni a filozófiánkat. Ez a projekt sikereket hozott nekünk az elmúlt pár évben és nem borítjuk fel a jól működő dolgokat csak azért, mert az első pár mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk.”

A 40 éves edző szerint Pirlo a Bianconeri legnagyobb veszélyforrása.

,,Amire Pirlo képes, arra csak nagyon kevesen a mai futballban. Nem tudod megállítani, de megpróbálhatod, ahogy azt is, hogy csökkented a területét. Igaz, a Juve nem csak Pirlóból áll, az ő erejük az egységben rejlik.”



Juventusfc.hu