Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Ostrom alatt állunk


A Juventus elnöke, Andrea Agnelli megvédte klubját azoktól a vádaktól, amit a cataniai 1-0-s győzelem után zúdítottak rájuk. 

Az Öreg Hölgyet támadások érik amiatt, mert a Catania szabályos gólját érvénytelenítették, míg a Bianconeri győztes találatát lesállás előzte meg.

Andrea Agnelli a következőket nyilatkozta: „Feszültség vette körül a Juventust a mérkőzés előtt, alatt és után is. A sértegetések miatt a vezetőink kénytelenek voltak felállni a helyükről, a sajtótájékoztatón pedig nyilvánvaló volt, hogy ostrom vár Angelo Alessio edzőre. Kellemetlen dolgok ezek, amik nem tesznek jót a sportnak. Ostrom alatt állunk, amit teljesen abnormálisnak és antipatikusnak találok.”

A Presidente elismerte, hogy a játékvezetők hibát követtek el, de gyorsan rámutatott arra is, hogy nem a Juventusnak fújnak a sípmesterek: „Rögtön észrevettük a hibát, de a Panorama  honlapján megtalálható egy cikk, melyben kifejtik, hogy a Juve az a csapat, akinek a legkevésbé kedveznek az állítólagos játékvezetői tévedések... elítélem a velünk szembeni viselkedést.”

Andrea később egyértelműen kihangsúlyozta, hogy a Juventus mekkora dominanciát mutatott az elmúlt évben Olaszországban: „50 mérkőzést tudtunk le vereség nélkül, és az előző szezont is figyelembe véve 18 győzelem, és két döntetlen van a hátunk mögött. Nem is beszélve Antonio Conte eltiltásáról! Alig várjuk a visszatérését, hogy felszabadulhasson az ő győzelmi éhsége.”

Törölték Alessio sajtótájékoztatóját!


A Juventus úgy döntött, néma marad a Bologna elleni mérkőzés előtt a cataniai káosz miatt. 

A klub úgy döntött, hogy nem rendezi meg azt a mérkőzés előtt sajtótájékoztatót, amelyen a Juventus másodedzője, Angello Alessio várta volna a kérdéseket.

A Bianconeri a Rossoblu  ellen fog pályára lépni szerda este a Juventus Stadionban, az Öreg Hölgy pedig szeretné még jobban megszilárdítani a vezetését a tabella élén.



Juventusfc.hu