Recent comments

Friss Hírek

Deschamps megbánta, hogy elhagyta a Juvét


A francia válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy ha visszamehetne az időben, akkor nem hagyná el a Juventus vezetőedzői posztját, emellett a csapat idei Bl szerepléséről és Paul Pogbáról is szót ejtett.

Deschamps a Calciopolit követően sikeresen visszavezette a Juventust az élvonalba, de mivel nem érezte a klubvezetés teljes támogatását, így a lemondás mellett döntött.

„Elkövettem néhány hibát, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben is lesznek rossz döntéseim. Persze bízom benne, hogy kevés ilyen lesz, de tudomásul kell venni, hogy ilyen előfordul, amikor fontos döntést kell hoznod.” – nyilatkozta Deschamps a Sky Sport Itáliának.

„Hiba volt elhagyni a Bianconerit, de ha visszamehetnék az időben, akkor másként döntenék. Hogy edzhetnék másik olasz klubot is? Most nem gondolok erre, de bármi lehetséges. Miért is ne? Sose lehet tudni…”

Az egykori kiváló középpályás is figyelemmel kíséri a Juventus szezonját és elmondta meglátásait a csapat Bl szerepléséről.

„Nagyon fontos mérkőzésen nyertek a hétvégén és hiába találkoztak papíron gyengébb csapattal a Bl-ben, a sűrű menetrend kihat a koncentrációra. A nemzetközi porondon senkinek sincs könnyű dolga, láthattuk, hogy a Barcelona és a Manchester United is csak az utolsó pillanatokban tudta megnyerni a saját mérkőzését. A Bajnokok Ligájában még a legkisebb klubok ellen is keményen meg kell harcolnod a győzelemért.”

A francia kapitány ezután a Milan támadójáról, M’Baye Niangról és a Juventus középpályásáról Paul Pogbáról mondta el a véleményét, ugyanis mindketten a nyáron szerződtek a Serie A-ba.

„Niangnak kiváló képességei vannak, de a pályán kívül csak a baj van vele. Ami Pogbát illeti, jó úton halad a válogatottság felé.”

Niang az elmúlt hónapokban többször is negatívan hallatott magáról, először jogosítvány nélkül vezetett és büntették meg, majd az U21-es francia válogatott edzőtáborából szökött meg pár csapattársával, hogy Párizsba menjen szórakozni, mindössze három nappal a EB play-off mérkőzés előtt.


Juventusfc.hu