Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Európa Liga vagy Serie A


A Napoli edzője Walter Mazzarri továbbra is állítja, el kell dönteniük, hogy az Európa Ligára vagy az olasz bajnokságra koncentrálnak – egyszerre mindkettőben nem tudnak helyt állni. 


„Nagyon sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, egyszerűen nem volt szerencsénk. Hiszen már az első percben kaptunk egy kétes szabadrúgás gólt. És hiába alakítottuk ki a helyzeteinket sorra, különösen a második játékrészben…” mondta a taktikus a 3-1-re elvesztett mérkőzés után.

A játék képe megváltozott, amikor a második félidőre beállt Edinson Cavani és Goran Pandev, azonban a változtatás túl késeinek bizonyult.

„Döntenünk kell. Sokan kritizáltak, amikor a legerősebb csapatunkkal játszottunk a Bajnokok Ligájában és a Serie A-ban csak az 5. helyen végeztünk. Most pedig épp a rotálás miatt kritizálnak.”

„Az emberek kritizálnak és arra kíváncsiak, miért nem adok több lehetőséget Lorenzo Insignének vagy Edu Vargasnak, de ma láthattuk a különbséget a Serie B vagy a chilei bajnokság és az Európa Liga között.”

Annak ellenére, hogy utolsó két mérkőzésükön úgy kaptak ki, hogy összesen hat gólt kaptak, a Partenopei még mindig bejuthat az egyenes kieséses szakaszba.

Miután a PSV 1-1-es döntetlent játszott az AIK-kal, még nem dőlt el a továbbjutást jelentő helyek sorsa az E csoportban. A Dnipro 9 ponttal vezeti a csoportot, a PSV négy, míg a Napoli három ponttal áll.


olaszfoci.hu