Recent comments

Friss Hírek

Matthaus: A Napoli a favorit


Az Internazionale és a Bayern München korábbi legendája, Lothar Matthaus véleményes szerint a Serie A idei kiírásának a legnagyobb favoritja a Walter Mazzarri által irányított Napoli, és csak a déliek után jön a címvédő Juventus.

„Meglátásom szerint a Napoli a Scudetto elsőszámú várományosa. Rettentően szervezett csapatatuk van, a középpályájuk pedig különösen remek. Kedvelem a svájci különítményüket Gökhan Inlerrel, Valon Behramival és Blerim Dzemailivel. Ők a legjobbak, megelőzve a Juventust.”

Az 1990-es év Aranylabdása szerint a gödörben lévő AC Milan nem tud időben talpra állni és a Rossoneri végül az első hat csapat közé se fog beférni.

„Úgy vélem, a Napolit és Juventust az Inter, Lazio, Fiorentina trió fogja követni ebben a sorrendben, utánuk pedig a Roma következik majd.” – nyilatkozta az 51 éves német szakember.


azzurri.co.hu

Lothar Matthaus 1988 és 1992 között az Internazionale együttesét erősítette, ahol rögtön az első szezonjában (1988-1989) egy Scudettót és egy Olasz Szuperkupát, 1991-ben pedig UEFA Kupa diadalt ünnepelhetett.