Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Óvatosan kell játszanunk


Massimo Carrera tisztában van vele, hogy a Juventusnak le kell zárnia a területeket a Napoli veszélyes kontrajátéka előtt, amennyiben győzni szeretnének a szombat esti rangadón.

A Partenopei - amely jelenleg a Juventushoz hasonlóan 19 ponttal rendelkezik - arra építi játékát, hogy gyors kontrák után töri meg az ellenfelet, és az exnápolyi védő, Carrera figyelembe veszi Mazzarri csapatának erősségeit.

"Mindkét csapat 3-5-2-ben játszik, de mi egy sokkal támadóbb játékot játszunk. Ők sokkal inkább támaszkodnak az ellentámadásokra és az egyéni képességekre. Mi akarjuk diktálni a játékot, de okosnak kell lennünk, hogy megállítsuk a kontráikat."

Sokan a holnapi meccset a két leginkább Scudetto-esélyes csapat meccsének tartják. Ugyanakkor Carrera több váratlan fordulatot vár az idei szezontól.

"Még nagyon sok van hátra a bajnokságban, és sok más csapat is beléphet a csatába. Érthető, hogy a Napoli célja a Scudetto - mindenük megvan hozzá."

Carrera remek munkát végzett a Bianconerivel Conte meccsnapi eltiltásának időszakában, amivel sok ember elismerését elnyerte. De az edző elmondta, hogy teljesen elkötelezett a Juve felé.

"A menedzserkedés nem vonz jelenleg. Boldogon dolgozok a menedzser és a stáb többi tagja mellett, és teljesen a munkámra koncentrálok. Boldog vagyok amiatt, amit csinálok."

Gigi Buffon és Mirko Vucinic  szereplése továbbra is kérdéses, mivel nem százszázalékosan tértek vissza a válogatottjaikból.

"Gigi az utolsó edzés után fogja elmondani, hogy képes lesz-e játszani. Ez az ő döntése lesz. Vucinic állapota sokkal komolyabb, mivel a gyomorinfluenza teljesen legyöngítette. Majd meglátjuk, hogy egyáltalán a keretbe bekerülhet-e."


Juventusfc.hu