Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Minden meccsen egyre jobban játszunk


Négy bajnokit nyert sorozatban az Inter. A Catania elleni 2-0-ás sikert követően a milánói fekete-kékek már csak 1 pontra vannak a második helyen álló Napolitól. A sorozat ráadásul könnyen folytatódhat, hisz csütörtökön a szerb Partizan, a hétvégi 9. fordulóban pedig a Bologna lesz a milánói együttes ellenfele. 

Az újabb bajnoki győzelmet követően Massimo Moratti az Inter elnöke kijelentette, csapata versenyben van a bajnoki címért.Az Inter elnöke szerint csapat versenyben van a bajnoki címért.

Az olasz sajtónak nem kell sok. Négy győztes meccs, és sokak szerint az Inter máris a Juventus egyik fő kihívójává lépett elő. Kétségtelen, nagyon szép sorozatot fut Stramaccioni együttese, de négy bajnoki (az Európa Ligával együtt öt tétmérkőzés) megnyerése még nem emelhet egy csapatot egyértelműen a bajnokesélyesek közé. Az Inter elnöke mindenesetre optimistán tekint a jövőbe.

„Szépen dolgozunk, fordulóról-fordulóra fejlődünk. Az csak ráadás, ha ilyen teljesítménnyel lesz esélyünk a Scudettóra. A Juventusszal szemben meglévő hátrányunk már nem is tűnik olyan soknak. Azt látni kell, minden meccsen egyre jobban játszunk” - mondta Massimo Moratti.

A legjobban az tetszik a csapatban, hogy taktikailag nagyon érett. Mindig képesek vagyunk alkalmazkodni az adott ellenfél hadrendjéhez, sőt, ha kell, menet közben is gyorsan át tudunk állni egy másik játékrendszerre. Ez persze remek összhangot feltételez edző és játékosok között. Az együttműködés eddig kiváló, ennek nagyon örülök” - villantotta meg a labdarúgáshoz való hozzáértését Moratti.


hatharom.hu