Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Jó meccs lesz


Ezt vélhetően nem a játékosa vonzerejére értette a mester, hanem arra, hogy bár kedden világbajnoki selejtezőt játszott az uruguayi válogatottal, tökéletes állapotban van az esti rangadóhoz.

„Cavani 10 napja nem volt velünk, de jól néz ki. A mérkőzés előtt értékelem a helyzetet és beszélek a játékosaimmal. Nem érdekelnek a késedelmek, a lényeg, hogy mi történik a pályán.” –mondta a Napoli mestere egy sajtókonferencián.

Mazzarri bezélt még arról is, hogy Buffon vélhetően kihagyja majd a meccset:

Az ő felállásuk nem eredményez változást nálunk. Buffon egyértelműen egy bajnok, de Marco Storari is az.” „Andrea Pirlo egy világklasszis, de a Juventus nem csak Pirlo – amúgy is remek csapatuk van.” – méltatta az ellenfél játékosait.

A tréner külön kiemelte, mennyire fontos lenne elhozni mind a három pontot Torinóból:

„Rengeteget fejlődött a csapatunk, és sokkal érettebbek lettünk. Tavaly mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában elakadtunk, de ez is segített a fejlődésben.”

„Hallottam, hogy sok Juve-játékos, olyan sztárok mint Buffon, Pirlo vagy Giorgio Chiellini bókolnak nekünk. Azt mondják, ha nem játszanak a legjobb formájukban, nagyon megnehezítjük a dolgukat.

Jó ezt hallani.

„A győzelem remek lenne, a vereség meg szörnyű, ez egyértelmű. De még nagyon ok meccs van hátra, és most is csak három pontért játszunk. Szerintem jó meccs lesz.” – zárta a nyilatkozatát Mazzarri.


azzurri.co.hu