Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Soha nem gondoltunk Allegri menesztésére


Az AC Milan finoman szólva sem túl sikeres szezonrajtját követően a sajtóban továbbra is téma a csapat vezetőedzője, Massimo Allegri esetleges leváltása, azonban a klub alelnöke, Andriano Galliani kijelentette, még csak meg se fordult a vezetőség fejében a tréner leváltása, Allegri továbbra is élvezi a bizalmukat.

„Soha nem gondolkodtunk azon, hogy leváltsuk Allegrit, a belé vetett bizalmunk töretlen. Az ő két éves irányítása alatt több pontot szereztünk, mint bárki más, hogy egész pontos legyek, 162-t. Allegri vezetésével elindult egy új korszak, és egészen biztosak vagyunk abban, hogy vissza fogunk térni a csúcsra.”

A Rossonerire szombaton a Lazio elleni rangadó vár, majd a következő héten már újra a BL-ben kell bizonyítaniuk Allegri fiainak.

„A Bajnokok Ligájából még soha nem estünk ki a csoportküzdelmek során, reméljük, ez a tendencia tovább folytatódik. Be kell jutnunk a legjobb 16 csapat közé, aztán majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. 

A Malaga ellen egy kemény összecsapásunk lesz, de most csak a Lazio elleni mérkőzésre összpontosítunk.” – nyilatkozta a Sky Sport Italia-nak a Milan alelnöke, Adriano Galliani.


azzurri.co.hu