Recent comments

Friss Hírek

Galliani: „A Milan előre tud lépni Allegrivel ”


Az AC Milan ügyvezetője, Adriano Galliani a Málaga elleni hétközi BL-kudarcot, illetve a Laziótól elszenvedett múlt heti bajnoki vereséget követően ismét megerősítette posztján a csapat vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A sportvezető szerint az AC Milan teljes mértékben a tréner mögött áll.


Az AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri a Málaga elleni szerdai BL-vereséget követően elmondta, nem mond le, folytatni kívánja a munkát, s a klubvezetőkre bízza magát. Nos, a klubvezetők továbbra is vele képzelik el a folytatást. 

„Folytatjuk a munkát Allegrivel, vele együtt megyünk előre" – nyilatkozta a Milan Tv-nek Adriano Galliani, aki ezen az őszön már nem először állt ki a vártnál gyengébb szereplés után a szakember mellett.


„Az elnökkel együtt meg vagyunk győződve arról, hogy Allegrivel képesek vagyunk előrelépni. A szurkolóknak muszáj türelmesnek lenniük, meg kell érteniük, hogy ez most a nulladik év a Milan számára. 

Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy kilábaljunk ebből a kínos helyzetből" – tolmácsolta Silvio Berlusconi véleményét is Galliani, aki hozzátette, állandó jelleggel megkapja az edző helyzetével kapcsolatos kérdést, de nem tud többet mondani annál, mint eddig: továbbra is él a bizalom.

Galliani a Málaga elleni BL-meccsre is kitért, s kifejtette, véleménye szerint nem játszottak rosszul, jól szervezettnek tűnt a csapat.

„Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik Málagában is fantasztikusak voltak. Az ultrákkal a napokban találkoztam, és csak bátorítottak minket. Nem igazak azok a hírek, hogy ultimátumot adtak volna" – tette hozzá az ügyvezető.


NSO.hu