Recent comments

Friss Hírek

Mezzaroma: Contét mindig szívesen látjuk


A listavezető Juventus a sereghajtó Sienához látogat ma délután, ahhoz az együtteshez, amelyet a torinóiak mester, Antonio Conte a 2010/2011-es szezonban a Serie B-ből feljuttatott az első osztályba. 

Noha a közép-olasz kiscsapat 2 ponttal a tabella utolsó előtti pozíciójában árválkodik, ne felejtsük el, hogy a fogadási botrányban érintett együttes mínusz 6 pontról kezdhette az idei szezont. Ahogy a Siena, úgy Antonio Conte is belekeveredett a vádakba, még a 2010/2011-es idény során jelentési kötelezettségét elmulasztva 10 hónapos eltiltást kapott a Juve trénere, ám a héten 4 hónapra csökkentették a büntetését.
 
Most Conte, ha csak közvetve is, de a Juventus "kispadján" visszatér egykori sikereinek helyszínére, ahol a Siena alelnöke, Valentina Mezzaroma meleg fogadtatást ígér a számára.

„Conte nagyon kedves fogadtatásban fog részesülni a Siena szurkolóitól. Szeretett itt dolgozni, ő vezetett vissza minket a Serie A-ba és a helyes irányba terelte a dolgokat. Kölcsönösen tiszteljük, szeretjük egymást, igazi barátság van közöttünk Contéval. Amikor legyőztük az Intert a San Siróban, küldött nekem egy gratuláló üzenetet. Örül, mikor nyerünk, de természetesen most mindent meg fog tenni, hogy megverjen minket. Ezt diktálja az ésszerű sport.” – mondta a Siena alelnöke.

A vizsgálatok értelmében Antonio Conte még a Siena trénereként tudomást szerzett elcsalt mérkőzésekről, jelentési kötelezettségét azonban elmulasztotta, ezért több hónapos eltiltást kapott a mostani idény kezdetén.

„Ismerem Contét, ő minden tekintetben egy győztes típus. Úgy vélem, az hogy ő összejátszott volna fogadási csalókkal vagy tudomása lett volna manipulált eredményekről, az teljességgel logikátlan. 

Csak az arcára kellett nézni, amikor a Juventus sorozatban játszotta a döntetleneket, az mindent elárult. Meggyőződésem, hogy a vizsgálat során kellett egy nagy név, akivel a nyilvánosság számára felhívják a figyelmet.”


azzurri.co.hu