Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Komolyan vesszük a EL-t


Az Inter csütörtökön 1-0-ra legyőzte a Partizan Beogradot az Európa Liga harmadik fordulójában, Andrea Stramaccioni, az olasz csapat vezetőedzője pedig arról beszélt a mérkőzés után, hogy fontosnak tartja a sorozatot.

Nem véletlenül magyarázkodott a kék-feketék mestere, az olasz együttesek hagyományosan nem veszik komolyan az EL-t, és azért az ő kezdőcsapata sem állt tökéletes összhangban a szavaival.

"Az Inter komolyan veszi ezt a versengést, és az a feladatunk, hogy Európában és Olaszországban is főszereplők legyünk. Jól kezdtük a csoportkört, és el akarunk jutni a célig. 

A meccs első félidejében szenvedtünk egy kicsit, nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél passzjátékával. Ezt nem tagadom. De tudtuk, hogy a Partizan egy nagyon technikás csapat, a szünet után pedig az Inter monológját láthatták, rengeteg helyzetünk volt" - értékelt a fiatal vezetőedző.


A milánói csapat három forduló után a Rubin Kazannyal holtversenyben hét ponttal áll a csoport élén, a Partizannak és az azeri Neftcsinek egy-egy pontja van.


hatharom.hu