Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nem hiszem, hogy az utolsó meccsem jön


Az AC Milan vezetőedzője, Massimiliano Allegri nem tart attól, hogy ezen a héten kirúgnák a csapat rossz teljesítménye miatt.

Az olasz együttes a Málaga ellen játszik szerdán a Bajnokok Ligájában, és a vezetőedző a meccset felvezető sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy nem fél az elbocsátástól.

"Nem hiszem, hogy ez lesz az utolsó mérkőzésem a Milannál. Silvio Berlusconival a múlt hét óta nem beszéltem, de nagyon tiszta számomra a helyzet, hiszen Adriano Gallianival minden nap egyeztetünk. Annyit tudok, hogy megérdemelt pontokat nem sikerült megszereznünk. 

El kell ismerünk, hogy a bajnokságban elfoglalt helyünk nem jó, de biztos vagyok benne, hogy kikeveredünk a bajból" - mondta Allegri.

A Milan nyolc forduló után csak a 15. a Serie A-ban, a legutóbbi két körben az Intertől és a Laziótól is vereséget szenvedett. A szakvezető szerint viszont ezen felesleges sokáig rágódni.

"Nyugodtnak kell maradnunk. Ha túl sokat gondolkozunk a helyzetünkön, akkor megőrülünk. Kevesebbet kell agyalnunk, és többet kell cselekednünk" - zárta rövidre a kérdést az edző.

A Málaga elleni meccsen a kapus Abbiati betegség, a hátvéd Abate sérülés utáni rossz erőnlét, a középpályás de Jong pedig csípőproblémák miatt biztosan nem játszhat majd.


hatharom.hu