Recent comments

Friss Hírek

Raiola: „Pogba a példa, jobban kellene bízni a fiatalokban”


A Juventus ifjú tehetségét, Paul Pogbát képviselő menedzser, Mino Raiola a Gazzetta dello Sportnak elmondta, számára egyáltalán nem volt meglepő a középpályás Napolinak lőtt szombati gólja, illetve az, ahogy az elmúlt hetekben berobbant a Juvéba.

„Hogy ünnepeltem-e Pogba góljánál? Nem. Én azon vagyok meglepődve, hogy az ő feltűnése ilyen általános meglepetést szerzett. 

Paul nagyszerű képességekkel rendelkezik, neki csak meccsekre van szüksége, hogy minél több tapasztalatot szerezzen – nyilatkozta a Juventus 19 éves francia középpályását képviselő menedzser, Mino Riaola. – A Juventus hitt benne, biztosította a megfelelő feltételeket a fejlődéséhez, de nem szabad túlzásba vinni a dicséreteket, mert még hosszú út áll előtte." 


„Az olasz futballnak több bátorságra lenne szüksége, hogy jobban bízzon a fiatal tehetségekben. Ehhez stratégiai döntésre van szükség" – tette hozzá a játékosügynök.

Pogba nyáron szerződött a Manchester Unitedtől a Juventushoz, Angliában korábban három alkalommal játszott a Premier League-ben. A Juventusban már négy olasz élvonalbeli meccsnél tart és bemutatkozhatott a Bajnokok Ligájában is. 

Múlt szombaton, a Napoli 2–0-s legyőzése alkalmával pedig megszerezte első gólját a csapat színeiben tétmeccsen. 


NSO.hu