Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Remélem, hogy tisztességes meccs vár ránk


Az Inter elnöke, Massimo Moratti szót ejtett a hétvégi, Juventus-Catania mérkőzésről, valamint a soron következő Derby d’Italiáról is.

Az Öreg Hölgy 1-0-ra nyert Catania ellen, de a Massimo Stadionban megrendezett találkozón több játékvezetői hiba is született. 

Moratti miközben szót ejtett a szombati összecsapásról, kifejezte, hogy nem szeretné tovább tetézni a vitát: „Drámainak tűnhet a jelenlegi vita, de minden el fog ülni néhány nap alatt. 

A mérkőzés biztosan nyomot fog hagyni maga után, ez egy abszurd helyzet, senki sem szeretne visszatérni a 2006-os közeghez. 

Az a legfontosabb, hogy a hibák tévedés miatt születtek, nem más okból. 
És mivel határozottan hibák születtek, ez a szezon során ki fog egyenlítődni.”

A Catania vezetője, Antonino Pulvirenti annyira felháborodott az eseményeken, hogy kérte a találkozó újrajátszását: „Nem fogok belemenni a vitába, Pulvirenti érhetően dühős. Nem szeretném kifejezni a véleményemet ebben a kérdésben. A Juventus elleni mérkőzés? Nincs vita köztünk jelenleg. 

Két olyan gárda fog egymásnak feszülni, akik közül az egyik már demonstrálta azt, hogy milyen jó csapatuk van, és jelenleg ők a Scudetto birtokosai, míg a másik igyekszik kibontakozni, és megmutatni, hogy milyen jók lehetnek. 

Remélem, hogy tisztességes meccs vár ránk.”


Juventusfc.hu