Recent comments

Friss Hírek

Zanetti: Szeretnénk minél előrébb végezni


Jól kezdte a szezont az Internazionale, Andrea Stramaccioni fiai 6 győzelmet és 2 vereséget jegyeznek 8 forduló után, ezzel pedig a Lazioval azonos pontszámmal, de gyengébb gólaránnyal a 4. helyen állnak, szorosan tapadva az élmezőnyre. A klub emblematikus figurája, a csapatkapitány Javier Zanetti szerint a csapat idei célja a balul elsült tavalyi szezon után nem lehet más, mint a bajnoki cím.

"Felfedeztük, hogy a csapatnak minden eszköze megvan, hogy jól szerepeljen. Szeretnénk olyan jó helyen végezni, amennyire csak lehetséges, de persze majd meglátjuk, mi fog történni."

"Célunk, hogy tovább erősödjünk csoportként és csapatként is. Lassan, de biztosan válunk egyre jobbakká és nagyon jól játszunk. Nem hiszem, hogy gyengébbek lennénk a Juvénál vagy a Napolinál, versenyezhetünk bárkivel."

Zanetti beszélt a csapat edzőjéről, a nála két évvel fiatalabb Andrea Stramaccioniról, valamint honfitársáról, Ricardo Alvarezről, aki a jövő egyik nagy ígérete.

"Stramaccioninak nagyon világos elképzelései vannak, mindig egyértelműen megmondja, mit akar, hogyan játszunk. Remek edző nagyszerű mentalitással és felkészültséggel, széles taktikai repertoárral. Vele felérhetünk a legmagasabb csúcsokra."

"Alvarez remekül játszott a Catania ellen, és csak a balszerencsén múlott, hogy nem tudott gólt szerezni. Mindent megtesz, amit az edző kér tőle, mostanra megtanulta, hogyan kell játszani Olaszországban. Teljesen biztos vagyok benne, hogy az egyik legfontosabb játékosunk lesz a jövőben."

Az Inter legközelebb csütörtök este lép pályára, az Euópa Ligában fogadják a szerb FK Partizan csapatát, majd vasárnap délután a Bolognához látogatnak.


azzurri.co.hu