Recent comments

Friss Hírek

A szülinapos góljával győzött a Milan


A Milan a születésnapos Stephan El Shaarawy góljával győzött 1–0-ra a Tőzsér Dániellel a soraiban felálló Genoa ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.


A 17. percben a vendégek majdnem megszerezték a vezetést, amikor Cristian Zapata hibája után Marco Amelia ütötte ki a középre lőtt labdát, és az Ciro Immobilére pattant, akiről kis híján a kapu került.
A 26. percben Ignazio Abate adta be a labdát a jobb oldalról Stephan El Shaarawy passza után, és a megpattanó labdát Sebastien Freynek kellett kiütnie.

A 71. percben Alexandre Pato került helyzetbe, de fölé fejelte a labdát egy beadás után.

Négy perccel később Tőzsér végezhetett el szabadrúgást jó 25 méterről, de a sorfalból kiugró hazai játékosokban elakadt a lövése.

A 77. percben aztán a Milan megszerezte a vezetést. A 20. születésnapját éppen ma ünneplő Stephan El Shaarawy talált be, miután a kapuba passzolta Abate jobb oldalról középre lőtt labdáját. A jobbszélső Urby Emanuelsontól kapott kiváló indítást. 1–0

Az utolsó pillanatokban még mindkét oldalon adódott egy-egy lehetőség, de gól már nem született, így a Milan 1–0-ra megnyerte a találkozót, Luigi Delneri pedig vereséggel mutatkozott be a Genoa kispadján.

 Milan–Genoa 1–0 (El Shaarawy 77.)


 Siena–Palermo 0–0


 NSO.hu