Recent comments

Friss Hírek

Roma: Az újjászületett Tottiért minden pénzt megadna kérője


Francesco Totti 36 évesen újra legszebb korszakát idézi. A Giallorossi kapitánya Zeman érkeztével valósággal újjászületett, hétről-hétre csapata egyik legjobbjaként teljesít, igazi vezérévé válva csapatának.

Játékával újra rászolgált a legszebb jelzőkre, legutóbb éppen a válogatott szövetségi kapitánya Cesare Prandelli fejezte ki elismerését Sky Sportnak adott interjújában.

De nem csak a bókok repkednek egyre-másra Er Pupone irányába, az orosz szövetség alelnöke, Nikita Simonyan személyesen is a fővárosi klub kapitányához sietett, hogy egy kecsegtető ajánlattal próbálja a klasszist hazájába csábítani.

A megkeresés értelmében Tottinak csak egy igent kellene mondania és Oroszországból máris a Románál landolna egy visszautasíthatatlan ajánlat, mely mind a Farkasok, mind a kapitány tetszését maradéktalanul elnyerné, a Giallorossi 10-ese pedig máris magára ölthetné akár a Szpartak akár a Cszka Moszkva szerelését.

Tottit azonban a hírek alapján e pillanatban kevés dolog mozgatja jobban, mint imádott klubja sorsának további egyengetése, így hát nem először pályafutása során, a kérők ismét kosárral távozhatnak a bordó-sárgák karmesterétől.

Talán-talán néhány év múlva több sikerrel próbálkozhatnak majd, de közel sem biztos, hogy valaha is eljön majd ez a pillanat.


azzurri.co.hu