Recent comments

Friss Hírek

Contratto: Mattia nem aggódik a góltalansága miatt


A játékos menedzsere elmondta, Destrót nem aggasztja az, hogy eddig nem sikerült gólt szereznie a bajnokságban.

A fiatal támadónak egyelőre nem megy a góllövés, a 7 forduló alatt egyszer sem sikerült a kapuba találnia, azonban Renzo Contratto szerint nem csak a gólok számítanak, hanem a jó teljesítmény is.

"Nem értem a kritikákat. Egy játékost nem csak a gólok számai minősítenek, hanem a mutatott teljesítménye is. Vasárnap kint voltam az Atalanta elleni meccsen és láttam, hogy Mattia nagyon jól játszott, amit Zeman is megerősített később."- nyilatkozta a játékos képviselője a gazzettagiallorossa.it-nek.

"Sajnos a mai futballkultúrában a szurkolók számára csak a gól számít elfogadhatónak, pedig az egész meccset kell ilyenkor nézni, nem pedig mondjuk azt az egy lövést, amiből a gól lesz."

"Zemannal nagyon jól kijön, habár az elején nagyon nehezen indult minden, hiszen igen furcsa körülmények között került a Romához, ráadásul egy hónapos késéssel. Mattia tisztában volt azzal, hogy hatalmas harc lesz a helyekért, de ez van mindenhol. Ha egy topcsapatnál játszol, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy mások is pályáznak a helyedre." 



asroma.hu