Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Két perc után tudtam, hogy Conte ártatlan


A Juventus elnöke, Andrea Agnelli ismét kiállt Antonio Conte ártatlansága mellett a fogadási botrányban, és továbbra is kitart azon véleménye mellett, miszerint a Calciopoliban egyetlen bizonyíték sem volt a Juve ellen.

A Bianconeri mecénása már azután is támogatásáról biztosította Contét, miután a 10 hónapos eltiltását 6 hónappal 4 hónapra rövidítették, amit azért kapott, mert állítólag tudott egy meccs befolyásolásáról, amit nem jelentett a szerveknek.

"Mindössze két perc után tudtam, hogy Conte ártatlan" - mondta Agnelli a Labdarúgás Vezetőinek Stamford Bridge-i találkozóján.

Ugyanakkor a vezető visszatekintett 2006-ra is, amikor a Juventust visszasorolták a Serie B-be, és megfosztották két bajnoki címétől.

"A végeredmény következtetéseken alapult. Semmilyen bizonyíték nem volt ellenünk. A döntés az 1-es paragrafus alapján született, ami a sportmagatartásra vonatkozik. A végső döntés az volt, hogy amennyiben három alkalommal a sport szellemével ellenkezően cselekszel, az sportcsalásnak számít, de nem volt semmi bizonyíték. Minden csak spekuláció volt."

"Van egy bíróság, ami kijelentette, hogy a 2005-06-os szezont nem befolyásolták, és egy másik bíróság pedig azt jelentette ki, hogy az azt megelőző szezon nem volt tárgyalás alatt."

Agnelli szót ejtett a Juventus Stadionnal beköszöntő gazdasági forradalomról is.

"A Juventus már jó ideje ragaszkodik a Pénzügyi Fair Play szabályaihoz, és reméljük, más csapatok is így fognak tenni."

"A Bajnokok Ligája a kontinens legnagyobb presztízzsel bíró tornája, és ismerve a történelmünket, meg kell próbálnunk megnyerni!"


Juventusfc.hu