Recent comments

Friss Hírek

Nem érdekelnek a rekordok

Massimiliano Allegri a Chievo elleni négygólos győzelmet követően nem tulajdonított fontosságot a klubrekordnak számító tizenkét meccses győzelmi sorozatnak, és inkább arról beszélt, hogy a csapatnak a fejlődésre kell koncentrálnia.


A bianconero csapatnak sikerült a borzasztó ősz után felkapaszkodni ideiglenesen a tabella első helyére, és onnan várhatja a címvédő a Napoli mérkőzésének az alakulását.

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar felérünk ide, nem. Továbbra is hosszú az előttünk álló út, ott a Napoli és egyéb csapatok is végig küzdeni fognak a bajnoki címért.

A folyamatosságra kell koncentrálnunk, és mindenekelőtt a fejlődésre kell törekednünk.” - nyilatkozta az edző a mérkőzés után a Sky Sport Italia stábjának.


Massimiliano Allegrinek csapatával sikerült elérnie az Antonio Conte edzősége alatt elért klubrekordot, ami a bajnoki győzelmi sorozatot illeti.

„Csak annyit mondhatok, hogy a játékosok lépnek pályára, és ők nyerik meg a meccseket. Segíthetek nekik tanácsokkal, de ahogy már mondtam, nem érdekelnek a rekordok.Csalódott lennék, ha sorozatban húsz mérkőzést nyernénk, de a bajnoki cím nem lenne a miénk. A trófeák számítanak, és az eredmények csak utat jelentenek ezek felé.”

A trénert az újságírók arról kérdezték, hogy figyelembe véve a Juventus aktuális formáját, szomorkodik-e amiatt, hogy a Bayern München elleni mérkőzésre csak három hét múlva kerül sor?

„Nem vagyok csalódott, mivel a játékra február huszonharmadikára kerül sor, és mindent megteszünk azért, hogy felkészüljünk rájuk. Jelenleg a bajnokságra kell koncentrálnunk, mivel akad néhány kemény mérkőzés még a BL előtt, ilyen a Genoa és Frosinone elleni meccs még a Napoli elleni fontos találkozó előtt.

Egyszerre csak egy mérkőzéssel kell foglalkoznunk, mivel mindegyik győzelem egy lépéssel közelebb visz a célunkhoz.”

forrás: juventuz.blog.hu