Recent comments

Friss Hírek

Most már tényleg el kell kezdeni javulni


Ismét egy elszalasztott lehetőség az előzésre, és ismét három bekapott gól… 


Ez a legfőbb mérlege a tegnap ebéd időben lejátszott bajnoki mérkőzésnek, ahol az Inter 3:3-as döntetlent ért el az utolsó helyezett Hellas Verona otthonában.

A lefújás után Roberto Mancini inkább csalódott volt mint dühös, igaz a mérkőzés közben volt lehetősége kimérgelődnie magát. A tv kamerák előtt pedig a következőképpen értékelte a látottakat.

„Két pontot itt hagytunk ma, ennek pedig az volt az oka, hogy a pontrúgásoknál rendre hatalmasakat hibáztunk. Az ilyen sorozatos figyelmetlenségekre egyszerűen nincs mentség és nem is igazán tudom mivel indokolni, de végtelenül csalódott vagyok miatta. A végén pedig lehetett volna bármi, akár 4:3-ra nyerhettünk volna is, bár tény lehetett volna vereség is a vége. Most már tényleg el kell kezdeni javulni, de a derby előtt egyetlen gólt sem kaptunk pontrúgásból – most pedig… Nagyon nagy árat kell fizetni ezekért az elkerülhető buta hibákért. A játékunkkal viszont nem volt akkora gond, attól függetlenül mondom ezt, hogy győzelmet reméltem ettől a meccsről. Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, de ha azt a 4-5 pontrúgást jobban védekezzük ki, akkor sima győzelmet aratunk mert a helyzetek és a gólok ma megvoltak.” A csapat tehát elszalasztotta a harmadik hely visszavételét, bár tény vasárnap újra lesz rá lehetőség. „A végsőkig fogunk harcolni, hogy elérjük a harmadik helyet, ami teljesen reális cél még most is, pedig az elmúlt hetekben két kézzel szórtuk el a pontokat. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb megint jönni fog egy pár meccses győzelmi széria az pedig kirántja majd a szekerünket és nem lesznek gondok. Amennyiben nyerünk vasárnap Firenzében már harmadik helyen leszünk és a lélektani előny is nálunk lesz. De a céljaink eléréséhez nem nagyon férnek bele már az ilyen pontvesztések mint ma. A scudetto? A Napoli 11 pontra van már ami igen sok, úgy gondolom nekünk ezzel a kérdéssel innentől nem kell foglalkozzunk.” 
 
A következő kérdés Melo lecserélésére irányult.


 „Veszélyes lett volna a pályán hagyni őt, nem volt vészes, de elég lett volna egy szabálytalanság és leküldte volna őt a játékvezető. Az pedig tovább nehezítette volna a dolgunkat, de ezt megelőztük. Ettől függetlenül a jövőben többet várok tőle… Hogy Palacio kezdő lett? Fantasztikus játékos aki nagyon sokat tud segíteni a csapatnak. Ha csak öt évvel fiatalabb lenne akkor ki sem lehetne robbantani a kezdőcsapatból.”

forrás: internazionale.hu