Recent comments

Friss Hírek

Ez a legörömtelibb pillanat edzői pályafutásom során

A vasárnap esti milánói derbi után – amelyen az AC Milan 3–0-ra megverte az Internazionalét – a csapatok edzői értékelték a mérkőzést. 


Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője szerint fontos győzelmet arattak.

„Ez a legörömtelibb pillanat edzői pályafutásom során. Ilyen egyértelmű győzelmet aratni a milánói derbin lenyűgöző – mondta Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője a Sky Sports Italiának. – Jó széria van mögöttünk, megvertük a Fiorentinát és a Laziót is, döntetlent játszottunk a Romával. Úgy gondolom, a szezon második felében vissza tudunk vágni az idény eleji vereségekért, ezzel a győzelemmel jó úton járunk.”

„Nyertünk, mert éltünk a lehetőségeinkkel, sőt, több gólt is szerezhettünk volna. A szünetben azt mondtam a játékosaimnak, hogy kezeljék úgy a helyzetet, mintha nulla nullára állnánk, nem akartam, hogy az egygólos előny megőrzésére rendezkedjünk be.”

„Tisztában voltunk vele, hogy minél tovább tudjuk őrizni az előnyünket, annál inkább támad majd az Inter, és egyre több terület nyílik a kontrákra. Kihasználtuk az adódó lehetőségeinket, és eldöntöttük a mérkőzést.”

forrás:NSO