Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Darmian a Real radarján

Spanyol források szerint a 10-szeres BL-győztes Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szemet vetett a Torino 24 éves szélsőjére.


Darmian remek előző szezonjával hívta fel magára a figyelmet, aminek köszönhetően a Vb-n is részt vehetett, ahol az angolok ellen pazar teljesítményt nyújtott. 

Spanyol lapok szerint Ancelotti szívesen erősítené meg a spanyol óriásklub keretét honfitársával, amit jelzett is a vezetőség felé, a királyi gárda így már a télen megpróbálkozhat Darmian megszerzésével.

Amennyiben komoly az érdeklődés, úgy a madridiaknak valószínűleg nem esne nehezére kiperkálni a vételárat, mivel Darmian értékét jelenleg nagyjából 8 millió €-ra becsülik. Tekintve, hogy a Toro két éve 1,8 millióért szerezte meg őt a Palermotól, ez jelentős értéknövekedésnek nevezhető.

Darmian tavaly csupán egyetlen bajnokit hagyott ki a Serie A-ban, és bár eredeti posztja jobbhátvéd, a bal szélen is képes játszani. A Milan ifiakadémiáján nevelkedett szélső elvesztése érzékenyen érinthetné a Granatát, akik a nyáron Ciro Immobile és Alessio Cerci személyében már megváltak két legféltettebb kincsüktől.

forrás: azzurri.co.hu