Recent comments

Friss Hírek

MILAN: El Shaarawy és Torres is ott lehet a Juve ellen

A hétvégi, Parma elleni 5-4-re megnyert mérkőzést egyaránt kihagyta Fernando Torres és Stephan El Shaarawy is: mindkét játékos kisebb sérülést szenvedett a meccset megelőzően. 


Azonban mindketten részt vettek már a Pippo Inzaghi által vezetett tréningen, így jó úton haladnak a felé, hogy a hétvégén visszatérjenek, és ott legyenek a pályán a Juventus ellen.

Biztosan nem lesz ott azonban a kapus Diego López, aki várhatóan két hetet hagy ki. A nyáron érkezett spanyol kapus a Parma ellen De Sciglio hazaadásánál sérült meg, valószínűleg két hetet kell kihagynia, így számára ugrott a rangadó. Kétséges a játéka a szintén a nyáron érkezett Alexnek: a brazil védő is kisebb sérülést szedett össze a hétvégén, az ő játékára azonban ha nem is nagy, de mutatkozik némi esély.

Aki még biztosan hiányzó lesz a Milan részéről, az Riccardo Saponara. A középpályás eddig még nem kapott lehetőséget az új szezonban Inzaghitól, azonban őt a keddi napon megoperálták, térdproblémáját illetően volt elkerülhetetlen a beavatkozás, amelynek következtében legalább egy hónapra harcképtelenné vált a középpályás.

forrás: azzurri.co.hu