Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Ki kell élveznünk a lehetőséget

A francia tréner szerint a Romának nagyon oda kell figyelnie a CSZKA Moszkva elleni meccsen, azonban felhívta arra is a figyelmet, hogy a csapat élvezze a Bajnokok Ligájának minden pillanatát.

 
A Roma a 2010-11-es szezont követően tért vissza a legrangosabb európai kupasorozatba és az első meccsen az orosz CSZKA Moszkva lesz az ellenfele, akit Garcia szerint semmi esetre sem szabad alábecsülni.

"A BL-ben nincs gyenge csapat, ráadásul a CSZKA-nak sokkal több a nemzetközi tapasztalata, mint nekünk."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Nagyon erősek és gyorsak támadásban, de remélem, hogy nekünk sikerül kihasználnunk a hazai pálya előnyeit. Hogy nehezebb-e olyan csapat ellen játszani, amelyik betömörülve védekezik? A CSZKA nagyon jól kontrázik, de a Fiorentina ellen megmutattuk, hogy tudunk óvatosan is játszani és minden olyan lehetőséget kihasználunk, amit az ellenfelünk felkínál."

"Ki fog játszani? Nem akarom most felfedni, hogy kik lépnek majd pályára, de mi minden meccshez hasonlóan állunk hozzá, nem számít, hogy az az Empoli, vagy a CSZKA. Megpróbáljuk kiaknázni a gyengeségeiket és korlátozni az erősségeiket."

"Játszottam már a CSZKA ellen, de ez most teljesen más helyzet, hiszen most a Roma kispadján ülök. Nyugodt vagyok, mert hiszek a csapatom minőségében. Nem érezzük a nyomást, sokan úgy vélik, hogy nem tudunk majd továbbjutni a csoportból, de ha holnap sikeres rajtot veszünk, akkor lesz rá esélyünk."

"Keményen megküzdöttünk azért, hogy itt lehessünk a BL-ben, most pedig ki kell élveznünk a lehetőséget. Kemény csoportba kerültünk, de én bízom a csapatomban. Azt várom a srácoktól is, hogy magabiztosak lesznek és élvezik majd a játékot, nem lenne túl jó, ha nyomás alatt kellene játszanunk. Mindenkinek, a játékosoknak és a szurkolóknak együtt kell élvezniük ezt a meccset."

"Ami a további meccseket illeti, a CSZKA-val télen fogjuk a visszavágót játszani és majd meglátjuk, hogy milyen lesz akkor az idő. Az szerintem előny, hogy hazai pályán kezdhetjük a sorozatot és az utolsó meccset is Rómában fogjuk játszani, mert a szurkolók nagyon sokat segíthetnek és képesek az ellenfelet megfélemlíteni. Szeretném, ha az egész stadion a Curva Sud példáját követné." 


forrás: asroma.hu