Recent comments

Friss Hírek

INTER: Milánóba csábítanák a francia futball egyik legnagyobb tehetségét

Csupán néhány nappal a nyári mercato lezárulta után az Inter máris a téli transzferőrületre készül, a Nerazzurri hamar igyekszik felmérni a piacon adódó lehetőségeket. 


Olasz sajtóértesülések szerint igen komoly húzásra készülnek Milánóban, mivel a francia futball egyik legnagyobb tehetségét csábítanák el. 

Florian Thauvin mindössze 21 esztendős, de máris oszlopos tagja az Olympique Marseille-nek. A villámgyors szélső a 2012/13-as szezonban hívta fel magára a figyelmet a Bastia mezében, abban az évben 32 találkozón 10 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. 

Ennek eredményeként a Marseille majd’ 15 millió eurót sem sajnált tavaly nyáron az akkor 20 éves, a Lille tulajdonában lévő spílerért, aki az előző szezonban 40 meccsen 10 góllal és 6 asszisszttal hálálta meg a bizalmat, de jól kezdte az idei évet is, hiszen máris egy gólnál és 2 gólpassznál tart.

A hatalmas tehetségnek számító Thauvin iránti Inter-érdeklődésről az olasz Sport Mediaset és a francia Canal+ is beszámolt, de az biztos, hogy Thohirnak keményen bele kellene nyúlnia érte a pénztárcájába, mivel a francia klub a rendkívül hosszú, 2018-ig élő szerződése miatt nagyjából 25 milliót kérne a fiatal játékosért.

forrás: azzurri.co.hu