Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Csak a három pont elfogadható az újonc ellen

A Milan kedd este az Empolihoz látogat a Serie A 4. fordulójának nyitómérkőzésén.


Az újonc együttes a tabella 18. helyén tanyázik mindössze 1 ponttal, miután 3 mérkőzésen 1 döntetlen és 2 vereség a mérlegük. A rúgott gólok száma 2, a kapott góloké 5.

A hazaiak házi góllövőlistáját Francesco Tavano és Daniele Rugani vezeti 1 góllal.

Az Empoli eddig 1 bajnoki mérkőzést játszott hazai pályán, a mérleg 1 vereség, míg idegenben 2 mérkőzésen 1 döntetlen és 1 vereség az állás.

Az Empoli legutóbb 2007 októberében tudta legyőzni a Milant. A mérkőzést a San Siróban rendezték és a vendégek gólját Saudati szerezte. A Milannál kezdőként lépett pályára a csapat jelenlegi vezetőedzője, Filippo Inzaghi.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét. A keretben nem szerepel sérülés miatt Diego López, Alex, Michael Essien, Riccardo Saponara és Riccardo Montolivo neve. Daniele Bonera visszatért eltiltásából.

A MILAN KERETE: Christian Abbiati, Michael Agazzi, Stefano Gori; Ignazio Abate, Michelangelo Albertazzi, Pablo Armero, Daniele Bonera, Mattia De Sciglio, Philippe Mexés, Adil Rami, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata; Giacomo Bonaventura, Nigel De Jong, Sulley Muntari, Andrea Poli, Marco van Ginkel; Stephan El Shaarawy, Keisuke Honda, Jeremy Ménez, M’Baye Niang, Giampaolo Pazzini, Fernando Torres.

A két csapat története során 22 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 13 Milan és 3 Empoli győzelem, míg 6 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a piros-feketék 33, a kék-fehérek 11 gólt szereztek.


A mérkőzést Gianpaolo Calvarese vezeti. 

A 38 éves játékvezető 2009 májusában debütált a Serie A-ban és azóta 40 mérkőzést vezetett. Az Empolinak 5 mérkőzésen fújt, a mérleg egy győzelem és négy döntetlen. A Milan esetében 2 győzelem és 1 vereség a mérleg.
 
A várható kezdőcsapatok a gazzetta.it szerint:

EMPOLI: Sepe – Laurini, Tonelli, Rugani, Hysaj – Vecino, Valdifiori, Croce – Verdi – Tavano, Pucciarelli.

MILAN: Abbiati – Abate, Rami, Zapata, De Sciglio – Poli, De Jong, Van Ginkel – Honda, Torres, Ménez.

forrás: acmilan.hu