Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: 2018-ig hosszabbítanának Tévezzel

Az olasz sajtó értesülései szerint a bajnoki címvédő Juventus szeretne új, 2018 júniusáig érvényes szerződést kínálni a csapat ihletett formában játszó argentin támadójának, Carlos Téveznek. 


Az új szezonban Tévez mindeddig öt találkozón lépett pályára a zebracsíkos mezben, s ezalatt már hat találatot szerzett az olasz bajnokságban és a Bajnokok Ligájában.

A Tuttosport mai száma arról számol be, hogy Beppe Marotta feltett szándéka, hogy a 30 esztendős játékost új, hosszabb lejáratú szerződéssel hálálja meg eddigi szolgálataiért, s a pályán mutatott nagyszerű teljesítményéért.

A megegyezés legnagyobb akadálya Tévez azon terve lehet, amely szerint karrierjének európai időszakát lezárva, szeretne még visszatérni hazájába, a Boca Juniorshoz is, így elképzelhető, hogy a támadó már nem szándékozik majd még további két esztendővel megtoldani az olaszországi kalandot.

A Tuttosport szerint a Juventus új szerződési javaslata mögött, Tévez nagyszerű játéka mellett, okot jelenthet a Paris Siant-Germain érdeklődése is.

forrás: juventuz.blog.hu