Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: „Kívülállóként” bizonyítanánk

Az  AS Roma mestere, Rudi Garcia elmondása szerint „kívülállóként" bizonyítanának, és még csak elképzelni sem akarja annak a lehetőségét, hogy számukra rossz eredmény születik a Manchester City otthonában.




„Jól kezdtünk, megszereztük a három pontot a CSZKA ellen, ami azt jelenti, hogy a következő meccsre túlzott nyomás nélkül készülhetünk – mondta Rudi Garcia. – Mindenki leírt minket a sorsolás után, megvan mindenünk, hogy nyerjünk, míg a többiek csak veszíthetnek. 

A negyedik kalapban voltunk a sorsoláskor, úgyhogy kívülállók vagyunk, főleg egy olyan csoportban, amelyben benne van az angol és a német bajnok. Kívülállóként megpróbáljuk bizonyítani, hogy a Romát talán többre lehet értékelni."

„A keddi is csak egy meccs, amelyen kulcsszerepet akarunk játszani, nem pedig nézők lenni. Nehéz mérkőzés lesz, de mindent meg kell tennünk, hogy megnehezítsük a City számára is. A Manchester erőssége a labdabirtoklásában van. Meglátjuk, mit csinálnak, válaszolnunk kell minden egyes mozzanatukra. A ma esti csak a második meccs lesz, jelenleg három ponttal állunk. Ha a lefújást követően többel állunk, az előrelépés lesz" – adott tanúbizonyságot éleslátásának a Roma mestere.


„Még csak mérlegelni sem akarom annak a lehetőségét, hogy számunkra negatív eredmény születik. Hogy De Sanctis játszik-e? Még meg kell vizsgálnunk, hogy meglássuk, teljesen egészséges-e. Könnyű felkészülni a BL-meccsekre. Nincs szükség arra, hogy feltüzeld a játékosokat, megteszik ők maguknak. De mindent bele kell adnunk, a Juventus elleni meccs után lesz egy hetünk pihenni" – tette hozzá Garcia.

Tv: Digi Sport 1  20.45 

forrás: NSO