Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Torinóba menekülhet Suárez miatt a Barca csatára

Az uruguayi "vámpír" hamarosan visszatérhet a katalán gárdához, ez pedig Pedro távozását vetítheti előre. 

A 27 éves támadó iránt a Juventus érdeklődik. 
Luis Suárezt július közepén szerződtette a Barcelona 88 millió euróért a Liverpooltól. Mint ismert, az uruguayi támadó a világbajnokságon megkóstolta az olasz Giorgio Chiellini vállát, és bár az ezért kiszabott eltiltását annyiban mérsékelték, hogy a játékos edzhet új csapattársaival, a négy hónapos büntetés érvényben maradt. 
Azonban a napok egyre csak fogynak, Suárez hamarosan ismét a pályán lehet.
Ez pedig változásokat eredményezhet a spanyol ezüstérmesnél.
 
Alighanem a "vámpír" visszatérésének egyik áldozata a Barca saját nevelésű támadója, Pedro Rodríguez lesz. A 27 éves válogatott játékos a téli átigazolási szezon egyik legnépszerűbb portékája lehet, a Juventus már be is jelentkezett érte. Massimiliano Allegri, az AC Milan korábbi, a Zebrák jelenlegi edzője már nyáron is vitte volna világbajnok támadót - több más játékossal egyetemben -, de akkor végül nem sikerült Itáliába csábítania őt. 
A játékos eddig a Barca mindhárom bajnokiján szerephez jutott, igaz, egyiket sem játszotta végig. Kétszer le-, egyszer pedig becserélték őt. Pedro kivásárlási ára jelenleg 150 millió euróban van meghatározva, ám a valós piaci értéke valahol 15-20 millió körül lehet. Szerződése 2016 nyarán jár le, így tehát hamar túl kell rajta adnia a gránátvörös-kékeknek, ha pénzt szeretnének látni érte.

Luis Suárez visszatérését nagyon várják már Barcelonában. A támadó a Real Madrid elleni csúcsmeccsen léphet először pályára tétmérkőzésen, október 25-én. 

forrás: hatharom.com